WAAR KUNNEN WIJ JE MEE HELPEN ?

Staat je vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken per e-mail en via Whatsapp.
Verzending

Onze producten worden opmaat gemaakt. Bestellingen worden binnen 2 a 3 werkdagen verzonden binnen Nederland. Dit kan echter oplopen bij grote aantallen of aanvraag die opmaat moet worden gemaakt. Wij streven ernaar om u zo spoedig mogelijk te informeren, zodra de levertijd langer is. Bestellingen buiten Nederland hebben een langere levertijd.

Ja, wij verzenden binnen en buiten Europa. Hou wel rekening met een langere levertijd.

Dat ligt eraan hoe druk het is in de webshop. Vraag daarom altijd eerst per mail of whatsapp of het mogelijk is. Indien het mogelijk is verzenden wij graag uw bestelling zo spoedig mogelijk.

Onze producten worden met de brievenbuspost verzonden. Meestal heeft u uw bestelling de volgende werkdag in huis, zodra u de verzendbevestiging van ons heeft ontvangen. Voor België duurt dit 3 tot 4 dagen langer. Het kan echter voorkomen dat het druk is bij postnl, en de post langer onderweg is. Met Mijn Post in de PostNL-app weet je ’s ochtends vroeg al welke post er die dag in jouw brievenbus ligt. Post nog steeds niet ontvangen ? Neem dan contact met ons op via de mail info@strijktransfers.com

Maatwerk

9 van de 10 keer kunnen wij het ontwerp voor je maken. Vertel ons zoveel mogelijk details, zo kunnen wij het juiste ontwerp voor je maken. Je kunt een aanvraag voor een strijkapplicaties of sticker bij ons aanvragen of je kan een strijkapplicaties zelf ontwerpen in onze ontwerpmodule.

Wij kunnen bijna alle logo's als strijklogo maken, zowel enkele kleur als in volledig kleur met achtergrond of zonder achtergrond. Dit doen wij met verschillende technieken. Soms lukt het echter niet om een strijklogo met transparante achtergrond te maken als de details of letters erg summier zijn.

Elk ontwerp heeft een andere lettertype en hoogte, daarom gaan wij uit van de breedte van het ontwerp. De hoogte zien wij bij het maken van de strijkapplicatie. Indien je wil weten hoe hoog het zal worden kan je met ons contact opnemen dan zullen wij het berekenen.

Wij kunnen strijklogo's en stickers maken vanaf 8cm breed, indien de lijnen niet al te dun zijn en er niet teveel tekst is. De maximale breedte voor strijkapplicaties is 40cm, indien je de tekst langer wenst dan kan het in delen voor je worden gemaakt. Je kan de specifieke maten naar ons mailen dan maken wij de strijkapplicatie voor jou opmaat, zodat het perfect op je product past.

Welke maten heb ik nodig ?

Voor kinderkleding kunt u de ondestaande maten aanhouden: 8cm breed is geschikt voor op de rechtsborst van een shirt. - 12cm breed geschikt voor maat 56 t/m 86. - 16cm breed geschikt voor maat 92 t/m 116 -20cm breed geschickt voor maat 122 en groter.

Voor op een romper kunt u het formaat 8cm of 12 cm kiezen. 8cm zal iets kleiner uitvallen en 12cm zal groot uitvallen.

Om een kinderspijkerjas te pimpen met een strijkapplicatie, wordt meestal formaat 16cm of 20cm gebruikt voor de op achterkant. Hou rekening met eventuele naailijnen, meet dan het formaat ertussen op.

Alle tassen hebben een ander formaat, meet daarom de breedte op waar je de strijkapplicatie op wil strijken. Neem de tekst niet de groot, 12 of 16cm breed zal geschikt zijn.

Voor bedrijfskleding wordt een strijklogo van 8cm gebruikt voor op de borst en een strijklogo van 20 of 24 cm voor op de rug.

Betaalwijze

Je kan bij StrijkTransfers veilig betalen met de onderstaande betaalwijze: - IDEAL - Bancontact - Apple Pay - Visa, Mastercard, Maestro, American Express - Klarna

Ja, bij StrijkTransfers kan je gebruik maken van de betaaloptie met Klarna.