Op maat gemaakte strijkapplicaties bestel je hier

Strijkapplicatie met eigen foto en/ afbeelding bestel je hier

Strijkapplicaties met naam bestel je hier

Strijkapplicatie laten maken bij strijktransfers.com 

Het laten maken van een strijkapplicatie is een populaire keuze voor iedereen die op zoek is naar een eenvoudige manier om kleding, tassen of andere stoffen te personaliseren. Of je nu een uniek ontwerp wilt voor je bedrijf, een cadeau, of je eigen kledinglijn, strijkapplicaties bieden een veelzijdige en duurzame oplossing. In dit artikel bespreken we alles wat je moet weten over het laten maken van strijkapplicaties.

Wat is een Strijkapplicatie?

Een strijkapplicatie, ook wel strijkpatch, strijklogo, strijktransfer, strijkembleem, strijksticker, textielsticker genoemd, is een pvc vrij folie dat je met behulp van een strijkijzer op een stuk stof kunt bevestigen. Deze applicaties kunnen in allerlei vormen, maten en kleuren worden gemaakt en zijn ideaal voor het toevoegen van logo’s, namen, afbeeldingen of andere ontwerpen aan kleding en accessoires.

Voordelen van Strijkapplicaties

  1. Eenvoudig aan te brengen: Je hebt alleen een strijkijzer nodig om de applicatie op de stof te bevestigen.
  2. Duurzaam: Strijkapplicaties zijn bestand tegen wassen en slijtage, waardoor ze lang meegaan.
  3. Veelzijdig: Geschikt voor allerlei soorten textiel, van kleding tot tassen en petten.
  4. Uniek en gepersonaliseerd: Perfect voor bedrijven die hun logo op bedrijfskleding willen plaatsen, of voor individuen die hun kleding een persoonlijke touch willen geven.

Hoe Laat je een Strijkapplicatie Maken?

Stap 1: Kies je Ontwerp

Het begint allemaal met een idee. Of je nu een eigen ontwerp hebt of een bestaand ontwerp wilt aanpassen, zorg ervoor dat je een duidelijk beeld hebt van wat je wilt. Wij bieden onze ontwerpdienst aan als je hulp nodig hebt bij het creëren van je perfecte applicatie.

Stap 2: Plaats je Bestelling

Nadat je tevreden bent met het ontwerp, kun je je bestelling plaatsen. 

Tips voor het Aanbrengen van Strijkapplicaties

  1. Bereid de Stof Voor: Zorg ervoor dat de stof schoon en droog is voordat je de applicatie aanbrengt.
  2. Volg de Instructies: Elke strijkapplicatie komt met specifieke instructies voor het aanbrengen. Volg deze nauwkeurig om het beste resultaat te bereiken.
  3. Gebruik een Strijkdoek: Plaats een strijkdoek of een stuk bakpapier tussen de applicatie en het strijkijzer om te voorkomen dat het strijkijzer direct in contact komt met de applicatie.

Conclusie

Het laten maken van een strijkapplicatie is een geweldige manier om je kleding en accessoires te personaliseren. Door voor strijktransfers.com te kiezen, kun je gemakkelijk en effectief je eigen unieke strijkapplicaties creëren. Volg de aanbrenginstructies zorgvuldig om ervoor te zorgen dat je applicaties lang meegaan en er fantastisch uitzien.

Of je nu een bedrijf bent dat op zoek is naar promotionele materialen of een individu die zijn garderobe wil verfraaien, strijkapplicaties bieden een eenvoudige en aantrekkelijke oplossing. Laat vandaag nog je eigen strijkapplicatie maken en geniet van de voordelen van deze veelzijdige decoratieve techniek!

Shopping cart

Your cart is empty.

Return to shop